måndag 13 augusti 2007

Semester! :)

Ja då var det dags att sammanfatta turnén som var... Vi började alltså på Strömpis i Örebro(tors) det var en varm dag då regnet låg i luften men aldrig kom. Detta resulterade i att dagen blev både varm och svettig. Spelningen blev ännu värre, man fick dricka mycket vatten efter, för att åyterställa vätskeballansen... Men om man bortser ifrån värmen var det en kul Kväll med några av mina vänner, vilket jag naturligvis tyckte var kul!

Under natten åkte vi vidare mot Käcktjärn som ligger en bit utanför Piteå. En lång resa med andra ord! Vi hann iaf göra ett soundcheck och byta om, men mycket mer var det inte... Det kom ganska mycket folk och på det hela taget var detta en lyckad kväll. Även ett stort plus att logen var så trevlig! Har ni int varit där så tycker jag att ni ska prova!

Turnén avslutades i Österbybruk, som ligger några mil utanför Uppsala. Vi spelade på något som kallades "den stora eld festen", så det var ingen "riktig dans". Efter en halv timme fick vi avbryta första set. Det började nämligen ösregna och dansbana hade inget tak. Vi fick täcka över högtalare och annat med några sopsäckar och sätta oss i logen i väntan på att regnet skulle ge med sej. Även andra passet blev märkligt då vi efter en timme fick sluta spela pga strömavbrott. Hela Österbybruk hade blivit mörkt och dansen var därmed avslutad. Vi slutade dock inte utan körde på en stund till med Andreas gitarr...

Ännu en konstig turné är nu över...

Inga kommentarer: