tisdag 31 juli 2007

Ny basist

Nu har våra nya basist Philip eller Fille som alla kallar honom gjort sin första långa turné med Highlights, Riktigt kul :) Några roliga stunder och skratt hann vi allt med, han är ju en ganska glad kille... Jag får säga att vi i Highlights hade tur som fick tag på en så bra och trevlig kille när Robban ville sluta. Man vet ju liksom inte riktigt hur saker blir när man byter ut en medlem, och när någon vill sluta så ändras ju ens vilkor på jobbet. Jag får passa på att önska Robban lycka till och tacka för tre roliga och händelserika år, vi har många sköna minnen att titta tillbaka på!

Nu ringer det på dörren....

måndag 30 juli 2007

En hård men rolig vecka!

Då var det måndag igen, hemma efter en vecka full av Highlights spelningar. Det har varit väldigt kul och vår nya basist Fille har kommit in i bandet på ett bra sätt :). Känns jättekul! Spelningen igår var lite av turnéns klimax. Vi spelade på ett dansläger i Gamleby och vi tvingades verkligen bekänna färg! Mot slutet gick låtarna upp mot 220 bpm och det bildades en ring där det bjöds på solodanser, kanonkul! Även Andreas och Fille provade! :)

Spelningen i Avesta(lördag) går till historien som det konstigaste någonsin! Konstigast av allt var nog när vår trummis Tommy tvingades till ett polisförhör i telefon mitt under en av låtarna. Detta på grund av att några i bandet hade blivit vittne till en rattfyllekörning som slutade med en kvaddad bil... Konstigt som sagt...

Nu väntar maten!

fredag 27 juli 2007

På turné

Just nu sitter jag i Stenungsund, allt är fixat inför kvällens spelning, ska bli kul :)

Vi har varit ute på turné sedan tisdags och besökt Skulltuna och Borensberg, båda kvällarna var riktigt roliga :) Allt känns så kul! Igår så hade vi grillfest med vårat bokningsbolag, massor med god mat och öl, ibland är livet bra! Kvällen blev ganska lång och idag är lite tungt, man får vad man förtjänar! Men det var det värt... mera grillfester!!!

Ja då var det dags att göra sej i ordning inför kvällen...

söndag 22 juli 2007

Snart är det turné igen...

Jag har nu spenderat några dagar i min hem by, träffat familj och gamla vänner. Det har varit riktigt kul, men snart är det slut på semestern för denna gång. På tisdag åker Highlights på turné igen med start i Skulltuna(tis) och slut i Gamleby(sön). Ska bli kul nu är man spel sugen igen!

Imorgon tar jag och besöker två kompisar i Stockholm, hoppas på öl och onyttig mat....

fredag 20 juli 2007

Mitt första inlägg

Så då har jag just startat mitt livs första blogg... Detta verkar ju faktiskt vara så enkelt att även jag kan hantera detta! :) Det här med datorer är ju annars något som brukar ställa till problem för mej...