onsdag 26 november 2008

En strulig period!

Tänkte att jag skulle kommentera den senaste periodens händelser, det har nämligen varit en ganska tuff och strulig period. Allt började med att Andreas blev misshandlad efter ett restaurangbesök i Ystad. Smällen tog så illa att trumhinnan spräcktes och för stunden har han nedsatt hörsel. Självklart är detta inte så bekvämt när man har ett yrke som sångare, där hörseln naturligtvis är en väldigt viktig del! Han har nu genomfört två spelningar med Highlights sedan den olyckliga händelsen, som tur är går det relativt bra!

Som om det inte var nog med ett skadat öra så fick vår trummis Tommy en kraftig allergiattack och fick förra helgen besöka sjukhus, detta ledde till att vi fik genomföra en spelning utan honom då han inte fik lämna sjukhuset. Under denna vecka har han fått ligga kvar på observation men är nu på bättringsvägen. 

Som tur är har man vänner som ställer upp i jobbiga perioder så på torsdag kommer Micke Norsten(känd ifrån Nova) att spela med oss uppe i Sundsvall, Tommy är tillbaka på fredag i Arboga.

Några spännande dagar väntar...  

Inga kommentarer: