måndag 11 april 2011

3 kryss på Birka Paradise

Har nu kommit hem efter att ha spenderat några dagar på Birka Paradise, Highlights spelade på båten tors, fre och lördags kryssningarna. Det har varit 3 mycket givande spelningar för oss som band! När man har en ny konstellation så finns det endast ett sätt att trimma ihop den och det är att spela, spela och spela lite till! Då passar några dagar på båt perfekt! Varje dag utvecklas vi i snabb takt och allt känns riktigt roligt just nu!

Under dessa dagar har vi också haft nöjet att få träffa ett antal bekanta till bandet, något vi så klart tycker är roligt, att alla verkar tycka att det nya bandet är kanon gör ju inte saken sämre! :)

Här kan man läsa lite om oss! http://johannawallden.blogg.se/2011/april/detta-tycker-jag.html

Måste även passa på att ge en extra eloge till Tommy och Micke som genomförde alla spelningar trotts att båda var sjuka. Micke var kraftigt förkyld(någon som inte är optimalt när man är sångare) men gav allt ändå! Tommy hade drabbats av ögoninflammation men var ändå vid gott humör! :)

Fick även möjlighet att se en fantastisk 80-tals show, lyssna på barpianisterna och äta god mat! På det hela taget är jag mer än nöjd! :)

Tack alla för att ni kom!

Inga kommentarer: