tisdag 11 oktober 2011

Vilken match!!!

Fantastiskt! Jag hoppades verkligen men trodde kanske inte riktigt att det svenska laget skulle räcka till mot Holland, men vilken tur att jag hade så fel!

Bästa laginsatsen jag sett ifrån Sverige på mycket länge! Påminde känslomässigt om klassiska matcher när vi både hade Henke Larsson och Fredrik Ljungberg i högform!

EM alltså nästa sommar, helt underbart! Spännande att se vilka som kommer med i truppen!

Källströms frispark var ett mästerverk! Lustig kanske bäste svensk!? Svensson håller tydligen än när det blir en rolig match att spela! Isaksson riktigt bra även denna gång!

Stort tack till det svenska laget som verkligen har fått mej att längta till nästa sommar!

Några tankar som smugit sej på när man tänker på laget...

1. Vad händer den dagen Olof Mellberg slutar? Mycket snack om ytterbackar hela tiden, men enligt mej är problemet med mittbackarna större. Vi har faktiskt ingen back som är i närheten av Mellberg, iaf inte som har fått någon chans. Högtid att ta tag i detta! Vad händer om Mellberg blir avstäng eller skadad?

2. Varför är laget så mycket bättre när Zlatan inte är med? Blir det som när Foppa spelade med MODO, att alla väntar på att han ska ordan allt? Detta är ett akutproblem som måste lösas!

3. Hur ska man få laget att prestera på denna höga nivå varje match? Blir ju VÄLDIGT viktigt att få laget att spela jämnare!

Inga kommentarer: