söndag 3 april 2011

Äntligen är det dags!

Nu har äntligen dagen börjat, den dagen då Highlights ska göra sin första spelning med den nya sättningen! Detta kommer att äga rum på Viking Line och båten Cinderella! Självklart är jag lite spänd , även om allt känns kanon så har vi ju aldrig stå på scenen ihop som band inför en publik. Ska bli riktigt kul!

Till den nya sättningen har vi även förändrat vår repertoar lite, några nya låtar har tillkommit och några har fallit bort, vissa kommer tillbaka lite senare! Tanken är att vi ska bredda vår repertoar för att kunna passa ännu fler människor. Dessutom kände vi att det var viktigt att passa på att förbättra låtvalen nu när vi gör vår nystart! Detta kommer att pågå under en tid och jag hoppas att ni ska finna det intressant att höra och dansa till våra nya låtar! Highlights-soundet kommer självklart att finnas kvar! Bandet har alltid stått för ett lite udda låtval som både utmanar oss som band och ibland även vår publik, så ska det förbli!

Så ikväll blir det ett 10 tal låtar som vi endast har spelat under tiden vi haft sångvikarie, vissa mer kända än andra och endel har fått nya arrangemang så att det ska passa oss bättre!

Ska bli spännande att se vad ni tycker! Vi börjar här, sedan är det full fart!

Inga kommentarer: