måndag 16 januari 2012

En helg med Bhonus!

Är nyss hemkommen ifrån en spelhelg tillsammans med Bhonus! Ibland kan det ju vara så att ett annat band behöver en vikarie och det känns så klart kul att kunna ställa upp och hjälpa ett annat band! Dessutom får man ju möjlighet att utvecklas, träffa nya människor och spela annan musik än vad man gör till vardags! Bara bra med andra ord!

Spelningarna ägde rum på Birka Paradise, båten som jag nyss lämnade efter några lyckade kryssningar med Highlights! Lite konstigt att vara tillbaka så snabbt igen men samtidigt så skönt! Det är svårt att ha ett bättre liv på turné än man har på Birka!

Roligt också att få möjlighet att träffa Bhonus publik, många trevliga människor som tydligt visar sin uppskattning till bandet! Det är dom minsann också värda efter alla dessa år! Trist att de är ett av alla de band som valt att sluta som dansband! Branchen kommer helt klart att sakna dem! Som tur är kommer Highlights att fortsätta och vi ska göra vårt yttersta för att bli ett ännu bättre band och fortsätta ge vår publik förstklassig underhållning!

Inga kommentarer: