måndag 24 september 2007

En helg i Kalmar

Ja allt började i onsdags när jag kände hur lederna började värka och den ena halsmandeln hade svullit upp, detta händer mej två ggr om året(på hösten och vintern) så jag visste vad som väntade... Jag gjorde så gott jag kunde för att friskna till inför vår avresa mor Kalmar, men eftersom att jag inte är helt frisk än så kan jag väl inte säga att jag lyckades :( Men i sånna lägen är det bara att bita ihop och göra sitt bästa ändå!

Jag och Fille skulle ta ett tåg till Norrköping på fredag morgon, två byten(Hallsberg och K-holm). Tyvärr så är det ju så att SJ ofta inte riktigt håller vad dom lovar så vi missade det första bytet i Hallsberg med 2 min. Helt otroligt att dom inte kan hålla kvar det andra tåget några min! Då får man den vanliga anvisningen att vänta på nästa tåg. Det skulle innebära att vi skulle bli en och en halv timme sena till Norrköping. Det går ju inte!!! På något sätt lyckades vi prata till oss biljetter till Kalmar istället(framme 15:00, precis soom planerat! :)). Glada blev vi ju när vi såg att vi hade fått 1:a klass biljetter, vi började genast att känna vilan! Denna resa hade också några byten. Allt sprack redan i Mjölby då anslutningståget var en timme sent... Det hela slutade med att Tommy fick komma med bussen och köra en ganska lång omväg för att vi skulle kunna komma fram i tid. SJ är fantastiskt!!!

I Kalmar skulle vi spela på Olearys, sportbaren som vår sångare Andreas brukar vara trubadur på. Stället var inte jättestort så det blev lite tajt med plats, men allt löser sej bara alla vill! Det var två helt ok kvällar och vi fick chans att prova ett antal nya låtar på partyreportoaren. Kul Kul!

Min lediga tid fick jag ligga i sängen och kolla på 3:e säsongen av Deadwood, grymt!!! en av de bästa serier jag har sätt! Kolla in detta om du har missat det!

Hoppas att jag blir frisk snart...

1 kommentar:

Maria sa...

hejja SJ typ. Tycker de mest ställer till problem... krya på dig