tisdag 3 februari 2009

Birka Paradise

Då har vi just kommit tillbaka efter några dagar på Birka Paradise... En väldigt positiv upplevelse måste jag säga. Av någon anledning trivs man ju som fisken i vattnet på Birka. Det har att göra med flera små men ack så viktiga saker!

1. Maten - Den är alltid bra och det finns många olika alternativ beroende på vilket humör man är. Detta är ju en väldigt viktig sak om man frågar mej!

2. Personalen - På Birka Paradise blir man alltid trevlig bemött, denna gång var inget undantag! Enda gången jag inte känt denna positiva attityd var när Sverige vann och Finland i Hockey, OS finalen för några år sedan. Men jag har full förståelse för deras besvikelse, hocket är en väldigt viktig sak i Finland!

3. Hytterna - Man bor alltid bra, har ju naturligtvis att göra med att båten är fräsch och ganska nybyggd. Men fortfarande mycket trevligt för oss som stannar några dygn!

4. Personalutrymmen - Bubbelpool, Massagestol, gym... jag behöver inte förklara mer va!?

5. Publiken - Det finns en skillnad på vilken typ av folk som åker med de olika båtarna. Birka publiken passar mej bra, glada party människor fast lite mer städade än Cinderella.


Dessa saker har ingen inbördes rangordning utan är alla viktiga!

Roligt denna gång var att vi fick gäst uppträdanden av Stefan, Christian och Jakob. Mycket kul! Tack för det! Det får vi göra fler ggr!

 

Inga kommentarer: