måndag 18 april 2011

Afterski, dans och skidåkning!

Då har jag kommit hem och vaknat till liv igen efter våra dagar i Sälen. Vi spelade ju både Afterski(tors, fre, lör) och dans(lör) så man var allt lite sliten när man öppnade lägenhetsdörren i söndags!

Att spendera några dagar i Sälen innebär ju allt som oftast en mkt rolig tid! Vi trivdes väldigt bra och hade ju för omväxlingsskull möjlighet att gå på nattklubb som gäster! Här till vänster drar Micke fingerkrok med en gäst som ville visa sitt bästa "partytrick"! Vi hann lyssna både på Larz-Kristerz och Drifters. Att se/lyssna på andra dansband är ju alltid lite intressa
nt då det är ganska sällan man kan göra det utan att känna "snart är det vår tur". Båda bandet skötte sej utmärkt och så som jag uppfattade det så uppskattade publik både musiken och banden!

Vi passade även på att spendera tid i "pianobaren", Stefan Gunnarsson böjd på sång och piano av allra högsta klass! Har hört honom förr så jag kan inte säga att jag är förvånad... men det var mkt trevligt att höra många bra låtar framföras på ett så bra sätt! :)

Under afterski spelningarna hade vi utökat bandet lite. Fille, vår gamle
basist och Anders Wigelius skötte sej alldeles utmärkt och vi hade några mkt roliga dagar tillsammans! Här till höger ser ni Anders redo att kasta sej ut i skidbacken! Backarna i Sälen har kommit in på sista refrängen för denna säsong, men det hindrade så klart inte oss att åka lite skidor! Man måste ju passa på, det är ju inte så ofta som man får chansen!

Vi hann även testa varandra i allmänbildning, Fille hade nämligen ett "quizspel" på sin Iphone. Det visade sej ganska snabbt att detta är något Micke finner väldigt roligt!(ska nog erkänna att vi andra gillade det också) Till slut visade det sej att Micke var ganska svårslagen och vid flertalet tillfällen gick hann vinnande ur spelet!

Danskvällen var så klart också spännande, det var den första "riktiga" dansen för den nya sättningen och jag tycker att det kändes bra! Flertalet glad människor kom fram och gav oss lovord! Och det blir vi ju så klart mkt glada för! Jag hoppas och tror att det fortsätter så!

Nu är det dags för en kopp kaffe!

Inga kommentarer: