tisdag 18 oktober 2011

Att leva i en turnébuss! - del 2

Att åka så mycket buss som vi gör är ett ständigt sökande efter att hitta något bra att fördriva sin tid med! Tommy sitter ju mest bakom ratten och ser till att allt går som det ska så han har nog inte detta ilandsproblem...

Leka med datorn, alltså spela spel, kolla film eller lyssna på musik är ju väldigt praktiskt och underhållande! Datorns självklara plats i vardagen har ju dock gjort att man glömt bort alla saker man gjorde i större utsträckning förr! Läsa en bok eller en riktigt tidning, alltså inte surfa in på Aftonbladets hemsida utan köpa pappers versionen. Detta är två bra exempel på något jag gjorde mycket mer för några år sedan, även om det förekommer fortfarande!

Under den senaste turnén fick min Peter Lemarc biografi följa med, kan nog bli så att den får ligga kvar i turnéväskan! Skönt att kunna läsa ingående om något när man faktiskt har tid!

Jag tror att nästa sak att prova är talböcker! Några av de andra gillar det, låter iaf som att det kan vara avkopplande! Någon som har några tips?

Nej nu är det dags att göra lite nytta...

Inga kommentarer: